Umbra unui stejar bătrân din Maramureș devine loc de popas pentru artiști hoinari dornici să împărtășească puțin din cunoștințele lor, copiilor din zonă.

Asociația Culturală Sub Stejar invită regizori de teatru, actori, artiști păpușari, artiști plastici, muzicieni, scriitori, fotografi, meșteșugari, artiști dornici să împărtășească și celor mici. Povești cu tâlc spuse copiilor sub soare sau în jurul focului. De la ateliere de teatru sau de construit marionete, ateliere de improvizație, pictură, fotografie, muzică până la mici spectacole interactive de teatru. Inițierea unui dialog între generații pe diverse teme și paliere artistice.

MISIUNE

Asociația Culturală Sub Stejar își propune să promoveze și să dezvolte programe și PROIECTE DE INTERVENȚIE CULTURALĂ și ARTĂ PARTICIPATIVĂ pentru zone cu acces redus la cultură.

 

Inițierea unui dialog între generații pe diverse teme si paliere artistice. Vrem să oferim ACCES tinerilor la DIVERSITATE CULTURALĂ prin PROIECTE ARTISTICE PLURIDISCIPLINARE cu caracter educațional.

Credem că ACCESUL LA CULTURĂ TREBUIE SĂ FIE GRATUIT, constant și atent adaptat nevoilor și cerințelor locale. Și ACTUALE.

 

Credem că arta poate defini valori și nevoi comune pentru COMUNITATE formând astfel un PUBLIC TÂNĂR, activ și ancorat în viața de zi cu zi prin accesarea unui LIMBAJ ARTISTIC.

OBIECTIVE

INVITĂM regizori de teatru, actori, artiști păpușari, artiști plastici, muzicieni, scriitori, fotografi sau pe scurt, OAMENI FAINI ȘI CREATIVI dornici să împărtășească din cunoștințele lor tinerilor din zonă.

  • ARTĂ PARTICIPATIVĂ
  • ATELIERE pe diverse paliere artistice.
  • SPECTACOLE interactive de TEATRU EDUCAȚIONAL/ senzorial
  • PROIECTE de intervenție culturală
  • Sprijin pentru GRĂDINIȚE și ȘCOLI.

Ultimele activități

Print Friendly, PDF & Email