LĂSĂM POVEȘTILE SĂ NE GHIDEZE JOCUL!

Ateliere de CREAȚIE unde copiii sunt încurajați să se exprime cât mai LIBER PRIN TEATRU, artă plastică, scriere dramatică, lectură, muzică și audiții de povești. ÎNVĂȚĂM să conturăm împreună UNIVERSURI SENZORIALE PRIN STIMULAREA IMAGINAȚIEI ȘI SIMȚURILOR.

OBIECTE DIN HÂRTIE realizate prin metoda QUILING

Sâmbătă, pe 26 august, între orele 10.30 și 12.30, am avut plăcerea să găzduim un atelier minunat: „OBIECTE DIN HÂRTIE realizate prin metoda QUILING”, susținut de doamna Nutzi Lazar, la locația noastră de sub Stejar.

În cadrul acestui eveniment, Doamna Lazar Elena Maria, cunoscută afectuos drept Nutzi, ne-a încântat cu povestea sa despre pasiunea pentru metoda de quilling și dorința sa de a o împărtăși cu cei mai tineri curioși. Am fost onorați să o avem alături de noi și să beneficiem de invitația sa la joacă și creație!

Print Friendly, PDF & Email
Mai mult

O zi pe lac, maraton de vâslit

Lacul Țuli plin de caiace și copii la evenimentul „O zi pe lac, maraton de vâslit” organizat de Travelling With Wheels în parteneriat cu Asociatia de Pescuit si Ecologie Transilvania, Asociatia Bunul Samaritean, Caiac SMile, Centrul de Informare Turistică Târgu Lăpuș și noi. Felicitări tuturor!!

Print Friendly, PDF & Email
Mai mult

COMPASIUNEA NE POATE FACE OAMENI MAI FERICIȚI!

Cu multe emoții anunțăm un atelier foarte special, extrem de necesar tinerilor și foarte diferit de tot ce am experimentat noi împreună sub stejar ( Fără legătură cu proiectul CALEIDOSCOP desfășurat vara aceasta)!!! Vă invităm să veniți cu inima și mintea deschise să discutăm și să ne jucăm liber pe tema COMPASIUNII, a relațiilor dintre noi, a comunicării și gestionării emoțiilor!!

Print Friendly, PDF & Email
Mai mult

4 ATELIERE DE CREAȚIE PENTRU PARADA COPIILOR 2023

În perioada 24-29 iulie 2023 aceștia vor lucra cot la cot cu tinerii din Țara Lăpușului construind elemente pentru PARADA COPIILOR: PERSONAJE/ COSTUME/ MĂȘTI/ STATUI VIVANTE/ PĂPUȘI DE DIMENSIUNI MARI/ ZÂMBETE și multe, multe POVEȘTI pentru ca pe 29 iulie 2023 să sărbătorim împreună pe străzile orașului Târgu Lăpuș încă un an de activitate al Asociației Culturale Sub Sub Stejar.

Print Friendly, PDF & Email
Mai mult
Print Friendly, PDF & Email