LĂSĂM POVEȘTILE SĂ NE GHIDEZE JOCUL!

Ateliere de CREAȚIE unde copiii sunt încurajați să se exprime cât mai LIBER PRIN TEATRU, artă plastică, scriere dramatică, lectură, muzică și audiții de povești. ÎNVĂȚĂM să conturăm împreună UNIVERSURI SENZORIALE PRIN STIMULAREA IMAGINAȚIEI ȘI SIMȚURILOR.

COMPASIUNEA NE POATE FACE OAMENI MAI FERICIȚI!

Cu multe emoții anunțăm un atelier foarte special, extrem de necesar tinerilor și foarte diferit de tot ce am experimentat noi împreună sub stejar ( Fără legătură cu proiectul CALEIDOSCOP desfășurat vara aceasta)!!! Vă invităm să veniți cu inima și mintea deschise să discutăm și să ne jucăm liber pe tema COMPASIUNII, a relațiilor dintre noi, a comunicării și gestionării emoțiilor!!

Print Friendly, PDF & Email
Mai mult

CĂSUȚA cu POVEȘTI

CRĂCIUN cu POVESTE (Ediția II) deschide sezonul sărbătorilor cu o invitație de meșterit ornamente de Crăciun din tot ce ne trece prin minte.

Print Friendly, PDF & Email
Mai mult

IMAGINARIA – Atelierul de teatru cu obiecte si spectacolul copiilor

?IMAGINARIA – SPECTACOLUL COPIILOR Sub Stejar. Când am împlinit un an de povești am invitat copii să participe la un Atelier de Teatru cu OBIECTE susținut de Ana Craciun Lambru de la Free Puppet Theatre pentru ca in urma cu fix un an, Ana a fost cea care a deschis proiectul cu un spectacol de teatru fain cu păpuși și povețe.

Print Friendly, PDF & Email
Mai mult

UKRAINE, WE STAND FOR PEACE

??Asociația Culturală Sub Stejar a participat la evenimentul UKRAINE, WE STAND FOR PEACE prin care copii din Ucraina, alături de părintii lor au putut sa se bucure de activități faine creative menite sa le readucă pentru câteva minute zâmbetul pe buze și sau sa-i deconecteze de tot contextul tragic, măcar pentru moment.

Print Friendly, PDF & Email
Mai mult

Pictăm cu Apolodor Sub Stejar

Un ATELIER DE CREAȚIE unde copiii sunt încurajați să se exprime liber prin PICTURĂ plecând de la audiția „CĂRȚII CU APOLODOR” de GELLU NAUM.

Print Friendly, PDF & Email
Mai mult

Modelăm în lut Sub Stejar

Învățăm să lucrăm cu MATERIALE ȘI TEXTURI NOI, facem matrițe și turnăm în ipsos astfel încât să conservăm lucrările noastre și mai ales să DĂM FRÂU LIBER IMAGINAȚIEI pe care învățăm să o exprimăm printr-un limbaj artistic nou.

Print Friendly, PDF & Email
Mai mult

Sculptăm în stejar

Atelier de sculptură în lemn pentru copii 9 ani plus. Întâlnirea a avut loc în atelierul artistului, o clădire veche de aproape 120 de ani, mutată din Groșii Țibleșului în Târgu Lăpuș chiar de el. 15 copii devin “ucenicii” unui sculptor profesionist care îi va îndruma pas cu pas în tainele sculpturii în lemn.

Print Friendly, PDF & Email
Mai mult
Print Friendly, PDF & Email