„CRĂCIUN DE POVESTE” este un concurs pentru tinerii din Țara Lăpușului care vor să descopere povești noi pe care să le reinterpreteze prin desen sau scriere creativă.

Lasă-ți mintea să se joace și împărtășește cu noi povestea ta până pe 20 decembrie!

Cadouri frumoase alese cu multă grijă și inventivitate pentru fiecare categorie de vârstă și aptitudine. ALEGE O POVESTE ȘI INTRĂ ÎN JOC:

Povestea 1

OMUL DE ZĂPADĂ CARE VOIA SĂ ÎNTÂLNEASCĂ SOARELE de Matei Vișniec

O piesă de teatru pentru copii despre curaj, prietenie, generozitate sau despre ce înseamnă să primeşti şi să dăruiești cu aceeaşi bucurie.

TU CE L-AI ÎNTREBA PE SOARE DACĂ L-AI ÎNTÂLNI CU ADEVĂRAT?

Răspunde-ne la întrebare printr-un desen inspirat de povestea pe care o poți citi AICI

Povestea 2

FETIȚA CU CHIBRITURI de Hans Christian Andersen

O poveste emoționantă despre empatie, pierdere, speranță.

Ascultă AICI  o înregistrare audio Electrecord imprimată pe vinil, acele discuri negre pe care părinții tăi le ascultau la pick-up când erau de vârsta ta.

IMAGINEAZĂ-ȚI ACUM UN ALT FINAL PENTRU POVESTE. Scrie-l de mână sub forma unei mici povestioare și trimite-l.

Trimite desenul sau povestioara prin poștă sau lasă-le personal în cutia poștală Sub Stejar (strada Pieții. nr.28, Târgu Lăpuș, Maramureș).

Nu uita să îți scrii numele, vârsta și localitatea de domiciuliu. Cadourile vor fi dăruite pe data de 23 decembrie pentru a sărbători împreună un CRACIUN DE POVESTE.

Noutăți

de la Crăciun cu Poveste

Concursul CRĂCIUN cu POVESTE s-a încheiat

Felicitări!!

Concursul CRĂCIUN cu POVESTE s-a încheiat cu un număr neașteptat de mare de participanți! Misiunea noastră este de a apropia tinerii de carte, de lectură și de a îi încuraja să se exprime cât mai liber și creativ.

Print Friendly, PDF & Email
Mai mult

Sprijin pentru 7 gradinite – 70 de copii

70 de copii au fost puțin mai fericiți pentru că fiecare dintre voi a pus gând la gând, mână de la mână și am reușit să facem ceva extraordinar și plin ochi de suflet. 🎁🎁🎁🎁 Fiecare grădinița din cele 7 a primit o cutie cu rechizite, cărți, jocuri educative iar fiecare copil un cadou doar al lui cu tot felul 😁

Print Friendly, PDF & Email
Mai mult
Print Friendly, PDF & Email