🎁🤩🎄⛄️❄️CONCURSUL „CRĂCIUN cu POVESTE” (Ediția II)
Anul acesta, concursul de creație pentru cei mici constă în audiția spectacolului de teatru Radiofonic a poveștii CRĂIASA ZĂPEZILOR de H.C. Andersen. Povestea poate fi ascultată aici: https://www.youtube.com/watch?v=v5OzLZIuqbY

🎁 ASOCIAȚIA CULTURALĂ SUB STEJAR răsplătește IMAGINAȚIA!

🎨 CONCURS de DESEN
Ilustrarea personajelor din poveste (unul sau mai multe) prin orice mijloace plastice (grafit/acrilic/tempera/acuarelă/colaj, etc.) așa cum ți le imaginezi tu și noi te premiem!!

✍️ CONCURS de CREAȚIE LITERARĂ
Imaginează-ți că ești unul dintre copiii din poveste. Cum ai descrie toată aventura prin ochii tăi? Oare ai modifica povestea? Da? Cum? Scrie-ne (DE MÂNĂ) ideea și noi te premiem!!
🎄SCRIE sau DESENEAZĂ-ȚI ideile, PUNE-LE ÎNTR-UN PLIC SIGILAT, SCRIE PE EL: numele complet, vârsta și un număr de telefon și TRIMITE-L prin poștă sau DEPUNE-L personal în CUTIA POȘTALĂ de pe Strada Pieții, nr. 28, Târgu Lăpuș până pe data de 21 DECEMBRIE inclusiv.

🎁 CÂȘTIGĂTORII (Câte unul pentru fiecare categorie: Desen și Creație literară) vor fi anunțați pe data de 23 decembrie iar premiul (unul consistent și plin de imaginație) va fi înmânat pe 24 decembrie, în ajunul Crăciunului!.
Aveți încredere în forța imaginației voastre. Noi avem!⛄️❄️

Noutăți
de la concursul Craciun cu Poveste
Print Friendly, PDF & Email