Umbra stejarului devine scenă pentru CONCERTE ȘI SPECTACOLE INTERACTIVE DE TEATRU, improvizație, animație dedicate copiilor.  Ai o trupă de teatru, un spectacol pe care vrei să îl propui?

DOR

Ne bucurăm să vă anunțăm că JOI, 30 noiembrie, la ora 12:30, am avut privilegiul de a găzdui un eveniment special la Căminul Cultural din Lăpuș: spectacolul de teatru documentar „DOR”.

Print Friendly, PDF & Email
Mai mult

VIDEO: PARADA COPIILOR 2023 EDIȚIA II

Vă încurajăm să vă luați 5 minute să urmăriți cap-coadă, în liniște, dar cu sonorul tare, acest montaj minunat realizat de Hodis Livius (Wisening) ???? Imposibil să nu parcurgeți la unison cu cei mici emoțiile paradei și ale evenimentului de încheiere din parc. E ușor de sesizat câtă muncă din partea copiilor și a celor 4 invitați a fost pusă la joc. Mulțumim Ana Craciun Lambru, Ana Turos, Lavinia Pop Coman, Andreea Ajtai . Împreună am colorat străzile orașului Târgu Lăpuș!

Print Friendly, PDF & Email
Mai mult

PREMIERA SPECTACOLULUI COPIILOR si EXPOZIȚIA COPIILOR

Asociația Culturală Sub Stejar vă invită la un „CRĂCIUN cu POVESTE – Ediția II”, unde peste 40 de copii din Țara Lăpușului vor susține: UN SPECTACOL DE TEATRU și O EXPOZIȚIE, toate create împreună pe parcursul a două luni de activitate ale START-Centru de Creatie pentru copii si adolescenti, nou înființat în Târgu Lăpuș, la Casa de Cultură a Orașului.

Print Friendly, PDF & Email
Mai mult
Print Friendly, PDF & Email