Umbra stejarului devine scenă pentru CONCERTE ȘI SPECTACOLE INTERACTIVE DE TEATRU, improvizație, animație dedicate copiilor.  Ai o trupă de teatru, un spectacol pe care vrei să îl propui?

PREMIERA SPECTACOLULUI COPIILOR si EXPOZIȚIA COPIILOR

Asociația Culturală Sub Stejar vă invită la un „CRĂCIUN cu POVESTE – Ediția II”, unde peste 40 de copii din Țara Lăpușului vor susține: UN SPECTACOL DE TEATRU și O EXPOZIȚIE, toate create împreună pe parcursul a două luni de activitate ale START-Centru de Creatie pentru copii si adolescenti, nou înființat în Târgu Lăpuș, la Casa de Cultură a Orașului.

Print Friendly, PDF & Email
Mai mult

Clara și timpul liber

Un one-woman show cu actrița Ana Turos, construit într-o manieră ludică , îmbinând teatrul gestual, clovneria şi elemente de teatru dans și improvizaţie, unde spectatorii-copii devin partenerii ei de scenă.
Un spectacol fără prea multe vorbe, cu umor și un strop de poezie despre frumusețea lucrurilor născute din întâmplare, neplanificate. De văzut împreună cu părinții.

Print Friendly, PDF & Email
Mai mult

Bucătăria Familiei Balaur

O producție MiniREACTOR, Cluj Napoca, s-a jucat pe scena casei de Cultură Vasile Grigore Latiș, Târgu Lăpuș unde s-a bucurat de un public nu mai mic de 150 de persoane, conform capacității de 50% conform restricțiilor sanitare în context pandemic. Dramatizare: Ana Cucu Popescu/ Regia: Delia Gavlițchi/ Cu: Andreea Ajtai, Bianco Erdei/ După povești de Adina Rosetti

Print Friendly, PDF & Email
Mai mult

O poveste cu muzică și versuri

POVESTEA A DOI PUI DE TIGRU, NINIGRA ȘI ALIGRU
Un spectacol muzical conceput special pentru această întâlnire cu copiii, pe versurile Ninei Cassian. Umor, actorie, muzică, personaje din lumi îndepărtate, interactivitate, creativitate în interpretarea a trei actori: Flavia Hojda, Pavel Ulici și Corneliu Ulici.

Print Friendly, PDF & Email
Mai mult

E ora de păpuși @ Stoiceni

A doua reprezentație a spectacolul interactiv de teatru „E ora de păpuși”, producție Free Puppet Theatre, cu Ana Crăciun Lambru s-a desfășurat în aer liber, sub stejarul din Stoiceni. Un sat invecinat orașului Târgu Lăpuș, aflat la 7 km distanță. Ne dorim să ajungem cu activitățile noastre și în locuri greu accesibile unde copiii nu au acces la evenimente culturale în mod normal și unde un spectacol de teatru poate deschide noi lumi.

Print Friendly, PDF & Email
Mai mult
Print Friendly, PDF & Email