CENTRUL DE CREAȚIE PENTRU COPII ȘI ADOLESCENȚI: „stART”🔵

🔴 ATELIERE DE DEZVOLTARE A CREATIVITĂȚII PRIN TEATRU ȘI ARTĂ PLASTICĂ PENTRU COPII ȘI ADOLESCENȚI ÎN TÂRGU LĂPUȘ ÎNCEPÂND CU LUNA OCTOMBRIE.

🟠 Asociația Culturală Sub Stejar oferă o alternativă pe termen lung copilului tău de a petrece timpul liber într-un mod sănătos și creativ menit să îi dezvolte imaginația, curiozitatea, răbdarea, precizia, dicția, memoria, umorul și multe alte aptitudini atât de necesare dezvoltării lor.

🟢 ARTĂ PLASTICĂ 🟢

Vârstă recomandată: 4-18 ani
Durată atelier: 2h ( 1 ședință pe săptămână)

Veți învața o multitudine de tehnici specifice acestui domeniu; tehnici bidimensionale specifice graficii și picturii: DESEN ÎN CREION, CĂRBUNE și TUȘ, PICTURĂ ÎN ACUARELĂ, TEMPERA și ACRILICE, dar și tehnici tridimensionale din arealul sculptural: turnarea formelor de ipsos, MODELAJ ÎN LUT și papier mâché. Învățarea acestor tehnici se va consolida pe baza noțiunilor de teorie a artei, dar și a celei mai frumoase istorii a lumii, istoria artei, a artiștilor și a marilor opere de artă. Desigur, toate atelierele se vor desfășura într-un cadru care încurajează dezvoltarea creativității, gândirii și încrederii de sine.

Atelierul este susținut de FLAVIA CARINA BELDIMAN https://substejar.ro/artist/flavia-carina-beldiman/
Absolventă a Universității de Artă și Design, Cluj-Napoca și bursieră în SUA și Polonia la departamentul ceramica-sticlă-metal, Flavia are o mare experiență în lucrul cu copiii, fiind anterior profesor de artă plastică pentru copiii din școala generală din Târgu Lăpuș și satele din vecinătate, dar și artist plastic cu expoziții în țară și în strainătate.

 

🔵 TEATRU 🔵

Vârsta recomandată: 6-18 ani
Durata atelier: 1 h. 30 min
Frecvență: 1 ședință pe săptămână

Atelierul este susținut de Silvia Roman, regizor de teatru și președinte fondator al Asociației Culturale Sub Stejar. https://substejar.ro/echipa/

 

🟡 Un cadru prietenos unde tinerii sunt încurajați să se exprime cât mai liber prin cursuri si ateliere de TEATRU și ARTĂ PLASTICĂ susținute de profesioniști în domeniu, dar nu numai: Proiecții video, spectacole de teatru, întâlniri cu artiști de renume invitați, excursii organizate la muzee și teatre din apropiere, asumarea unui rol și a unui text în fața unui public prin spectacole construite cu cei mici sau expoziții tematice – TOATE MENITE SĂ DEZVOLTE și să CONSOLIDEZE INFORMAȚIILE DOBÂNDITE LA CENTRUL DE CREAȚIE „stART” de folos ulterior în mediul de zi cu zi.

☀️ACCES ȘI ÎNSCRIERI:
ABONAMENTUL „stART” cuprinde 6 ședinte ale atelierului de TEATRU sau ARTĂ PLASTICĂ ( la alegere) și este valabil timp de 2 luni.
Acesta include toate materiale necesare desfășurării activităților cât și participarea la toate evenimentele centrului. Costul unui abonament este de 200 lei (echivalentul a 33 de lei per ședință).

Spațiul de desfășurare, programul și grupele vor fi anunțate ulterior înscrierilor în funcție de numărul de participanți.

Print Friendly, PDF & Email