ANDREEA POPESCU

Psihoterapeut

Eu sunt Andreea și vă salut! Sunt mamă a 2 copii, Ilinca si Petru, iar de profesie sunt psihoterapeut. Prima parte din viața mea a fost în Maramureș. O parte din sufletul meu este acolo! Am fost născuta în Baia Mare, am crescut la bunici într-un frumos sat, numit Sălsig.

Locuiesc, studiez și lucrez de mai bine de 20 de ani în București. Aici m-am format ca adult și ca profesionist. Experiența mea depășeste 20 de ani, timp în care am lucrat în cabinetul de psihoterapie cu copii, adolescenți și adulți, ca și consultant în recrutare (angajând mii de oameni în toată țara), expert în Resurse Umane si Managementul Schimbării în companii mari.

Am ajutat mame / părinți să se pregătească psihologic pentru venirea pe lume a copiilor lor sau să își înțeleagă mai bine copiii abordând subiecte precum: “Psihologia sarcinii și maternității”, “Psihologia copilului și adolescentului”, “Somnul la copii”, “Cum le vorbim copiilor despre boală, suferință și moarte”, “Valoarea de sine și încrederea în propria persoană a copiilor”. Sunt un om dedicat care iși iubește profesia și cred că am fost născută pentru asta!

Print Friendly, PDF & Email