Politica de confidențialitate

  • Ultima actualizare la 09-mai-2022
  • Data intrării în vigoare 09-mai-2022

Această Politică de confidențialitate descrie politicile Asociației Culturale Sub Stejar, Strada Pieții 28, Târgu Lapus, Maramures, Maramures 435600, România, email: baleavaleriu@gmail.com, telefon: 0723963888 privind colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor dumneavoastră pe care le colectăm. atunci când utilizați site-ul nostru ( substejar.ro ). Prin accesarea sau utilizarea Serviciului, sunteți de acord cu colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor dumneavoastră în conformitate cu această Politică de confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu același lucru, vă rugăm să nu accesați sau utilizați Serviciul.

Putem modifica această Politică de confidențialitate în orice moment, fără nicio notificare prealabilă și vom publica Politica de confidențialitate revizuită pe Serviciu. Politica revizuită va intra în vigoare la 180 de zile de la momentul în care Politica revizuită este publicată în Serviciu, iar accesul sau utilizarea în continuare a Serviciului după acest timp va constitui acceptarea Politicii de confidențialitate revizuite. Prin urmare, vă recomandăm să revizuiți periodic această pagină.

Informații pe care le colectăm:

Vom colecta și procesa următoarele informații personale despre dvs.:

  • Nume si prenume
  • E-mail
  • Telefon mobil

Cum folosim informațiile dvs.:

  • Vom folosi informațiile pe care le colectăm despre dumneavoastră în următoarele scopuri:
  • Gestionarea donațiilor
  • Informarea despre evenimentele și campaniile viitoare organizate de Asociația Culturala Sub Stejar

Dacă dorim să folosim informațiile dumneavoastră în orice alt scop, vă vom cere consimțământul și vă vom folosi informațiile numai la primirea consimțământului dumneavoastră și apoi, numai în scopul (scopurile) pentru care acordăm consimțământul, cu excepția cazului în care ni se cere să facem altfel de către lege.

Print Friendly, PDF & Email